Dogido Sweden AB

Vardagslydnad i Västerås

Upplev vardagslydnad i Västerås mellan dig och hunden. Förbättra er relation och skapa en bättre vardag tillsammans. Jag erbjuder både kurser och tjänster som hjälper till att stärka bandet mellan er

Välkommen till Dogido!

Lär din hund vardagslydnad i Västerås

Hos mig på Dogido har du och din hund möjligheten att lära er vardagslydnad i Västerås. För det erbjuder vi olika kurser och tjänster där du kan lära dig om vardagslydnad i Västerås genom enkla och avancerade övningar. Genom övningar och färdighet kommer din hund bli jätteduktig och lyssna på dig betydligt mycket mer än i vanliga fall.

Det är viktigt att träna vardagslydnad för att tillsammans få en bättre vardag med sin hund. Vardagen blir mycket enklare när din hund lyssnar på dig på promenader och det blir enklare att umgås med den. Jag är väldigt pedagogisk av mig för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Du är mer än välkommen att höra av dig till mig om problemen med hunden så kan jag analysera om varför den inte lyssnar och utifrån det hjälpa dig med vardagslydnad i Västerås!

Tjänster

Vad du än väljer för tjänst för din hund kan jag garantera dig professionell hjälp. Jag fokuserar inte enbart på att ge övningar. För mig är det viktigt att förstå orsakerna bakom problemen för att sedan kunna skapa en positiv förändring. Tveka inte på att boka mig för vardagslydnad i Västerås!

Vit hund som leker i naturen med gräs och träd runt om sig.

Problemutredning

Få hjälp med vanliga problem som utfall vid hundmöten, separationsångest samt aggressivitet mot människor eller andra djur. I paketet ingår två träffar i hundens hemmiljö, tester analyser samt trängsplan och uppföljning under en hel månad

Pris :- 1 800 Kr

Vit svart hund i en skog som biter på en brun pinne.

Privatträning

Behöver du hjälp med privatträning för din hund. Det spelar ingen roll om du bara behöver hjälp med något moment, byta känsla på din hund i en specifik situation, jag hjälper dig. Kontakta mig för bokning av privatträning. Platsen bestäms utifrån behov!

Pris :- 650 Kr/h

Svart hund brun koppel

Regelbunden träning

Vill du boka fler tillfällen för privatträning med mig så kan du istället köpa ett paket som innehåller 5 eller 10 tillfällen och få rabatt. Tider garanteras vid bokning en månad i förväg. Om det önskas tar vi även fram en träningsplan som du kan följa.

Pris :- 5 tillfällen 2500 Kr

En svart vit hund som står på en gräsmatta.

Promenader

Va med i gemensamma promenader med olika teman. Alla med hund är välkomna. Vi erbjuder även hundmötesträning i Surahammar på lördagar och i Västerås på Söndagar. För mer information och bokning så är du välkommen att kontakta mig.

Hör av dig för info av priser

Vardagslydnad i Västerås med Dogido

Jag förstår att det kan kännas tufft och jobbigt när hunden inte lyssnar och drar på kopplet när man ute i promenad, när hunden skäller när de möter en hund eller i specifika miljöer. Vad hunden än nu har för beteendeproblem kan jag hjälpa dig med vardagslydnad i Västerås.

Boka nu för bättre vardag tillsammans

Under hela mitt liv har jag växt upp med hundar. Detta är för att jag älskar hundar och älskar att se de utvecklas. Jag strävar efter att hjälpa så många hundägare som möjligt genom att dela med mig av min kunskap. Så när en kurs eller en träning är över ska man känna att man kan hantera nya situationer med fördjupad kunskap om den egna hundens behov och förutsättningar. Få hjälp med vardagslydnad i Västerås genom att kontakta oss via det smidiga formuläret.

Kontakt

Hundkurser

Vardagslydnad Västerås

Har du en hund och letar efter hundkurs? Nedan ser du mina kurser som jag erbjuder. Under varje kurs kan du förvänta dig professionell hjälp och nya kunskaper och verktyg som du kommer ha nytta av i lång tid framöver. Hör av dig till oss om du vill veta mer om mina kurser och hur du kan få hjälp med vardagslydnad i Västerås.

Vardagsspår

Denna kurs är perfekt för dig som vill aktivera din hund med spårövningar. Jag lär ut enkla övningar och ger dig den kunskapen du behöver för att engagera kunden själv i vardagen. Kursen passar dig speciellt som är nybörjare. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss!

Inkallning

Denna kurs passar dig som behöver hjälp med inkallningen på din hund. Fokuset med denna kurs är att skapa en pålitlig inkallning med anpassade övningar för varje individ. På denna kurs kan det enbart vara totalt 6 deltagare med i alla åldrar. Du kan höra av dig till oss om du vill veta mer kring kursens upplägg.

Följsamhet

Har du problem med att din hund drar i koppel när du är ute och promenerar med den? Då är denna kursen för dig! Jag går igenom orsakerna till varför din hund drar som den i gör kopplet. Kursen innehåller ett digitalt teoriavsnitt, individuell träningsplan samt praktiska övningar. Max 6 deltagare kan bli antagna till kursen. 

Miljöträningskurs

Vill du kunna ta med din hund överallt? Till affärer, på ett fik eller andra svåra miljöer? Då är den här kursen för dig. Fokuset på denna kurs ligger på att lära hunden att hantera oro och överdrivna beteenden. För plats, tid och för övriga frågor kan du alltid höra av till mig för information. Tryck på knappen för kontaktuppgifter. 

Hitta & leta

I denna kurs lär sig hunden att leta efter saker. Tänk vad underbart och fantastiskt de hade varit om hunden kunde hitta bilnycklar eller annat. Övningarna kommer du kunna använda på promenaderna eller i trädgården om du har dåligt med tid någon dag. Med tiden kommer du märka hur bra hunden kommer lösa problem.

Hundmöteskurs

Om din hund har problem med möten med andra hundar så får du den kunskapen och verktygen du behöver för att kunna träna din hund inför hundmöten. Övningarna som du får ta del av från denna kurs kommer göra din hund mycket lugnare.  Kontakta mig om du vill veta mer kring mina kurser eller om vardagslydnad i Västerås.

en svart, vit hund i naturen med vitgula blommor och gräs runt omkring sig.

Mer om mig

Vardagslydnad Västerås

Mitt namn är Sara Lindeborg och jag är certifierad hundinstruktör och erfaren problemhunds coach. Under hela mitt liv har jag haft hundar omkring mig. Detta har gett mig breda kunskaper och stor erfarenhet kring de flesta hund typerna. Jag har stor passion för hundar och älskar det jag gör, att hjälpa hundar och ägare till ett enklare liv tillsammans. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar mig för hjälp med vardagslydnad i Västerås. Har även en bakgrund inom KBT och lösningsfokuserade arbeten. Så oavsett om du är i behov av mina hundkurser, tjänster eller vardagslydnad är du och din hund välkomna till Dogido!

Var arbetar jag?

Jag verkar till mestadels i hela Västmanlands. Du är dock varmt välkommen till mig var du än bor. Kontakta mig redan idag för vardagslydnad i Västerås eller annan tjänst, kurs som du är intresserad av.

Kontakta mig!

Hör av dig för vardagslydnad i Västerås!

Du är varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar kring mina hundkurser och tjänster samt vardagslydnad i Västerås. Jag nås via mail och telefon. Du kan även följa Dogido på Facebook för information och uppdateringar.

Mail

Mail via formulär

Facebook

Följ Dogido här

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!