Dogido Sweden AB

Hundträning Västerås

Välkommen till oss för hundträning i Västerås för en lydigare och gladare hund! Genom hundträning får du ett starkare band och relation med din hund.

Välkommen till Dogido!

Hundträning i Västerås: Få din hund att bli lydig och lycklig

Jag finns här för att hjälpa dig med att få din hund att bli mer lycklig och lydig genom hundträning i Västerås. Oavsett om det handlar om lydnadsproblem, beteendeproblem eller andra saker, så behöver du inte vara orolig. Jag finns här för att hjälpa dig med de utmaningar som du stöter på med din hund.

Varje hund är unik på sitt sätt, ibland kan det dock vara svårt med att tex få hunden att lyda, bete sig under vissa situationer osv. Därför får du skräddarsydda lösningar utefter utmaningarna med din problemhund. Jag ger dig de verktygen du behöver för att lyckas med din hund. Därför bör du inte ge upp med din hund, anlita mig istället och få professionell hjälp. 

Har du några frågor eller funderingar? Tveka då inte på att höra av dig till mig. Jag hjälper mer än gärna till med vad du än behöver hjälp med. Jag har stor passion för hundar och har hjälpt många hundar och deras ägare genom hundträning i Västerås.

Tjänster

Hundträning Västerås

Vad du än väljer för tjänst för din hund kan jag garantera dig professionell hjälp. Jag fokuserar inte enbart på att ge övningar. För mig är det viktigt att förstå orsakerna bakom problemen för att sedan kunna skapa en positiv förändring. Kontakta oss för hundträning i Västerås eller för övriga tjänster!

Vit hund som leker i naturen med gräs och träd runt om sig.

Problemutredning

Få hjälp med vanliga problem som utfall vid hundmöten, separationsångest samt aggressivitet mot människor eller andra djur. I paketet ingår två träffar i hundens hemmiljö, tester analyser samt trängsplan och uppföljning under en hel månad

Pris :- 1 800 Kr

Vit svart hund i en skog som biter på en brun pinne.

Privatträning

Behöver du hjälp med privatträning för din hund?. Det spelar ingen roll om du bara behöver hjälp med något moment, byta känsla på din hund i en specifik situation, jag hjälper dig. Kontakta mig för bokning av privatträning. Platsen bestäms utifrån behov!

Pris :- 650 Kr/h

Svart hund brun koppel

Regelbunden träning

Vill du boka fler tillfällen för privatträning med mig så kan du istället köpa ett paket som innehåller 5 eller 10 tillfällen och få rabatt. Tider garanteras vid bokning en månad i förväg. Om det önskas tar jag även fram en träningsplan som du kan följa.

Pris :- 5 tillfällen 2500 Kr

En svart vit hund som står på en gräsmatta.

Promenader

Va med i gemensamma promenader med olika teman. Alla med hund är välkomna. Jag erbjuder även hundmötesträning i Surahammar på lördagar och i Västerås på Söndagar. För mer information och bokning så är du välkommen att kontakta mig.

Hör av dig för info av priser

Anlita mig för din hundträning i Västerås

När du ska anlita någon för hundträning i Västerås är det viktigt att anlita någon som förstår dig och hunden tillräckligt väl för att kunna hjälpa till att ge långsiktiga resultat. Med mig som coach kan jag garantera ett professionellt arbete och lösningar som gör det enklare för dig och din hund tillsammans. Innan du får lösningar och övningar utav mig gör jag noggranna analyser just för att du ska få så skräddarsydda lösningar som möjligt.

Vad du kan förvänta dig utav mig som hundcoach?

Under hela mitt liv har jag växt upp med hundar. Detta är för att jag älskar hundar och älskar att se de utvecklas. Jag strävar efter att hjälpa så många hundar och deras ägare så mycket som möjligt genom hundträning i Västerås och genom att dela med mig av min kunskap. Så när en kurs eller en träning är över ska man känna att man kan hantera nya situationer med fördjupad kunskap om den egna hundens behov och förutsättningar. Kontakta mig idag för hundträning i Västerås så hjälper jag dig!

Kontakt

Kurser

Du får information om platser när kursstarten närmar sig. Inga tidigare kunskaper behövs. Har du några frågor eller funderingar kring våra hundkurser, är du välkommen att kontakta oss!

Vardagsspår

Denna kurs är perfekt för dig som vill aktivera din hund med spårövningar. Jag lär ut enkla övningar och ger dig den kunskapen du behöver för att engagera kunden själv i vardagen. Kursen passar dig speciellt som är nybörjare. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss!

Inkallning

Denna kurs passar dig som behöver hjälp med inkallningen på din hund. Fokuset med denna kurs är att skapa en pålitlig inkallning med anpassade övningar för varje individ. På denna kurs kan det enbart vara totalt 6 deltagare med i alla åldrar. Du kan höra av dig till oss om du vill veta mer kring kursens upplägg.

Följsamhet

Har du problem med att din hund drar i koppel när du är ute och promenerar med den? Då är denna kursen för dig! Jag går igenom orsakerna till varför din hund drar som den i gör kopplet. Kursen innehåller ett digitalt teoriavsnitt, individuell träningsplan samt praktiska övningar. Max 6 deltagare kan bli antagna till kursen. 

Miljöträningskurs

Vill du kunna ta med din hund överallt? Till affärer, på ett fik eller andra svåra miljöer? Då är den här kursen för dig. Fokuset på denna kurs ligger på att lära hunden att hantera oro och överdrivna beteenden. För plats, tid och för övriga frågor kan du höra av till mig för information. Tryck på knappen för att boka mig för hundträning i Västerås.

Hitta & leta

I denna kurs lär sig hunden att leta efter saker. Tänk vad underbart och fantastiskt de hade varit om hunden kunde hitta bilnycklar eller annat. Övningarna kommer du kunna använda på promenaderna eller i trädgården om du har dåligt med tid någon dag. Med tiden kommer du märka hur bra hunden kommer lösa problem.

Hundmöteskurs

Ifall din hund har problem med möten med andra hundar så får du den kunskapen och verktygen du behöver för att kunna träna din hund. Övningarna som du får ta del av från denna kurs kommer göra din hund mycket lugnare. Kursen inkluderar 3 hundmötesträningar, online coachning och teoretiska pass.

en svart, vit hund i naturen med vitgula blommor och gräs runt omkring sig.

Mer om mig

Hundträning i Västerås

Mitt namn är Sara Lindeborg och jag är certifierad hundinstruktör och erfaren problemhunds coach. Under hela mitt liv har jag haft hundar omkring mig. Detta har gett mig breda kunskaper och stor erfarenhet kring de flesta hund typerna. Jag har stor passion för hundar och älskar det jag gör, att hjälpa hundar och ägare till ett enklare liv tillsammans. Därför ska du anlita mig för hundträning i Västerås. Har även en bakgrund inom KBT och lösningsfokuserade arbeten. Så oavsett vad du är i behov av för kurs eller tjänst för dig och din hund ger jag dig skräddarsydda lösningar för att lösa problemen.

Var arbetar jag?

Jag verkar till mestadels i hela Västmanland. Du är dock varmt välkommen till mig var du än bor. Du kan enkelt boka mig för din hundträning i Västerås genom att kontakta mig antingen via mail eller telefon. 

Kontakta mig!

Hör av dig för din hundträning i Västerås

Du är varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar kring hundträning i Västerås. Jag nås via mail och telefon. Du kan även följa oss på Facebook för information och uppdateringar.

Mail

Mail via formulär

Facebook

Följ Dogido här

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!